#

Compania 'Multicore Trading' SRL a fost înființată cu mult timp în urmă, în Cipru, în anul 1974 și mai apoi s-a asociat cu investitori autohtoni. De atunci, aceasta a urmat avântul industriei de confecţii și a dezvoltat comerțul de accesorii textile și consumabile în România, iar apoi s-a extins și în Republica Moldova. Întreprinderea activează în Republica Moldova din 2003, sub umbrela companiei ÎM 'New Life' SRL, iar din anul 2007 aceasta și-a dezvoltat structura sa actuală de afaceri.


#

Colaborăm cu clienții noștri pentru a le analiza nevoile, pentru a determina cea mai rentabilă abordare în scopul obținerii unei valori maxime și pentru a orchestra un sistem de livrare disciplinat. Scopul nostru este de a oferi clientului toate informațiile relevante, astfel încât să se obțină rezultate considerate cu atenție. Compania folosește în abordarea sa de vânzări și marketing un spirit de echipă, inovator, profesionist, susținut de resurse tehnice extinse pentru a asista clienții în satisfacerea nevoilor lor. Această abordare asigură o continuitate a progresului, atenție la detalii, proceduri la timp și rentabile și contact strâns cu clientul. Rezultatul final este un proiect coordonat, de calitate, oferit la un cost competitiv.


Oferim trei modalități de livrare în scopul satisfacerii nevoilor clienților noștri și pentru a se potrivi obiectivelor lor de producție, termenelor limită și bugetului:

1) Livrări în magazine

2) Livrări fără taxe vamale

3) Suport local


#

Compania are departamente de specialitate, care sunt în căutarea celor mai competitivi furnizori, dar și a clienților săi, respectând nevoile și dorințele acestora. 'Multicore Trading' SRL opereaza în clădirea proprie, în centrul Chișinăului, capitala Republicii Moldova. Suntem o echipa din 6 persoane.


#

Produsele noastre principale sunt: aţa de cusut, hârtie pentru sala de croit, inserţii textile, consumabile, accesorii, căptuseli și fermoare, panglici și benzi. Suntem mereu aproape de clienţii noştri, pentru a-i susţine în creşterea și ascensiunea lor, aşa cum am fost şi noi ajutați de ei să ajungem la ceea ce suntem astăzi.


#

Toţi clienții noştri sunt la fel de importanţi pentru noi, indiferent de dimensiunea sau poziţionarea lor pe piaţa confecţiilor. Noi credem în onestitate, corectitudine şi acest lucru ne-a ajutat să avem relații de afaceri mai bune cu clienții și furnizorii noştri. Pentru a satisface cerinţele clienţilor noştri, colaborăm cu furnizori ce ne ofera produse de calitate înaltă și la preţuri competitive. Noi credem că, un client fericit este un client bun și acesta este motivul, pentru care, încercăm să păstrăm clienții noştri satisfăcuți.

Parteneri
#
#
#
#